Prijsindicatie

Hadassah de Boer dagvoorzitters tarief

€ 2.500,- tot € 3.500,-

Hadassah de Boer is in te huren als

 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Presentator
 • Gespreksleider
Informatie aanvragen

Klik op bovenstaande button om het tarief en beschikbaarheid van Hadassah de Boer voor uw evenement op te vragen.

Hadassah de Boer inhuren als dagvoorzitter

Hadassah de Boer is een veelzijdige professional die haar sporen verdiend heeft als moderator en presentator bij een breed scala aan evenementen en congressen. Haar klantenkring is zeer gevarieerd en omvat ministeries, lokale overheden, onderwijsinstellingen, internationale bedrijven en culturele organisaties. Afhankelijk van de unieke behoeften van elke opdrachtgever past ze haar benadering aan, waarbij ze gebruikmaakt van diverse formats zoals paneldiscussies, quizzen, talkshows, prijsuitreikingen of interactieve debatten. Hadassah is bedreven in het meedenken over de inhoudelijke invulling van evenementen, en haar uitgebreide ervaring in de mediawereld stelt haar in staat om informatie effectief over te brengen op diverse doelgroepen.

Haar carrière nam een aanvang bij de Amsterdamse zender AT5, waar ze haar talenten ontwikkelde als verslaggever, presentatrice en eindredacteur, en mede aan de basis stond van succesvolle programma's. Na haar tijd bij AT5 heeft Hadassah een indrukwekkende loopbaan opgebouwd, met rollen bij RTL4, De Wereldomroep, en de NPS (nu NTR), waar ze een breed scala aan programma's presenteerde. Haar werk omvatte onder meer het presenteren van culturele shows, muziekevenementen zoals Het North Sea Jazz Festival, en diverse radioprogramma's, waardoor haar vaardigheden als communicatieprofessional alleen maar versterkt zijn.

Hadassah de Boer

Informatie voor het inhuren van Hadassah de Boer


In te huren als

 • Dagvoorzitter
 • Interviewer
 • Presentator
 • Gespreksleider

Talen

 • Nederlands
 • Engels

Categorieën

Klik op bovenstaande categorieën om andere gerelateerde dagvoorzitters te bekijken.

Onderwerpen

 • Geen resulaten

Biografie

Over Hadassah de Boer


Suggesties

Deze dagvoorziters vindt u misschien ook interssant


0 results

Wilt u meer dagvoorzitters bekijken? Alle dagvoorzitters

Contact met Hadassah de Boer?

Heeft u interesse of vragen over een dagvoorzitterschap van Hadassah de Boer? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel of mail ons gerust voor meer informatie.

Tarief voor een dagvoorzitterschap?

De prijs voor een dagvoorzitterschap door Hadassah de Boer is afhankelijk van de gelegenheid, aantal aanwezigen, tijdsduur en specifieke wensen. Vraag meer informatie aan.

Vrijblijvende offerte

Een vrijblijvende offerte aanvragen van Hadassah de Boer bij Het Sprekersbureau kost niks, maar kan u veel opleveren!
Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte in uw mailbox, geheel gratis.