Prijsindicatie

Dennis Weening dagvoorzitters tarief

Op aanvraag

Dennis Weening is in te huren als

 • Dagvoorzitter
 • Talkshow-host
 • Presentator
 • Gespreksleider
Informatie aanvragen

Klik op bovenstaande button om het tarief en beschikbaarheid van Dennis Weening voor uw evenement op te vragen.

Dennis Weening inhuren als dagvoorzitter

Dennis Weening, een veelzijdige en charismatische Nederlandse televisiepresentator, is een bekend gezicht in de entertainmentindustrie. Met zijn jarenlange ervaring voor de camera heeft hij een indrukwekkende portfolio opgebouwd, variërend van realityshows tot muziekprogramma's. Zijn energieke persoonlijkheid en vlotte babbel maken hem niet alleen geliefd bij het grote publiek, maar ook een uitstekende kandidaat voor het leiden van diverse evenementen en bijeenkomsten.

Als dagvoorzitter of presentator brengt Dennis een unieke combinatie van professionaliteit en entertainment. Hij weet hoe hij een evenement moet sturen, de aandacht van het publiek moet vasthouden en een plezierige sfeer moet creëren. Met zijn vermogen om zich snel aan te passen en zijn ervaring met een breed scala aan onderwerpen, kan Dennis elk evenement naar een hoger niveau tillen. Of het nu gaat om zakelijke bijeenkomsten, culturele evenementen of informele bijeenkomsten, Dennis Weening is de perfecte keuze om uw evenement onvergetelijk te maken.

Dennis Weening

Informatie voor het inhuren van Dennis Weening


In te huren als

 • Dagvoorzitter
 • Talkshow-host
 • Presentator
 • Gespreksleider

Talen

 • Nederlands
 • Engels

Categorieën

Klik op bovenstaande categorieën om andere gerelateerde dagvoorzitters te bekijken.

Onderwerpen

 • Geen resulaten

Biografie

Biografie Dennis Weening


Geboren op 21 februari 1977 in Den Haag, heeft Dennis Weening zich ontwikkeld tot een van de meest herkenbare gezichten in de Nederlandse televisiewereld. Zijn carrière, die begon in de muziekindustrie, nam een vlucht toen hij de overstap maakte naar televisie, waar hij al snel zijn talent voor presenteren liet zien.

Dennis verwierf nationale bekendheid met zijn werk als VJ voor TMF, waarna hij naadloos overstapte naar grotere projecten, waaronder het presenteren van populaire programma's zoals "Expeditie Robinson" en "So You Think You Can Dance". Zijn natuurlijke charme, gecombineerd met een scherpe geest, stelde hem in staat een diepe connectie met het publiek op te bouwen, zowel op het scherm als daarbuiten.

Naast zijn televisiewerk is Dennis actief geweest als presentator bij radiozender 3FM, waar hij zijn liefde voor muziek verder kon verkennen. Zijn passie voor de muziek en media industrie heeft hem ook voor de camera gebracht als deelnemer in diverse programma's, waardoor hij zijn veelzijdigheid als media persoonlijkheid verder heeft onderstreept.

Als dagvoorzitter en presentator brengt Dennis Weening zijn rijke ervaring in de entertainmentindustrie naar elk evenement, waarbij zijn vermogen om publiek te boeien en evenementen vlot te leiden onmiskenbaar is. Zijn carrière weerspiegelt een toewijding aan diversiteit en dynamiek, waarmee hij zich onderscheidt als een veelzijdige en gewaardeerde media persoonlijkheid in Nederland.

Suggesties

Deze dagvoorziters vindt u misschien ook interssant


0 results

Wilt u meer dagvoorzitters bekijken? Alle dagvoorzitters

Contact met Dennis Weening?

Heeft u interesse of vragen over een dagvoorzitterschap van Dennis Weening? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel of mail ons gerust voor meer informatie.

Tarief voor een dagvoorzitterschap?

De prijs voor een dagvoorzitterschap door Dennis Weening is afhankelijk van de gelegenheid, aantal aanwezigen, tijdsduur en specifieke wensen. Vraag meer informatie aan.

Vrijblijvende offerte

Een vrijblijvende offerte aanvragen van Dennis Weening bij Het Sprekersbureau kost niks, maar kan u veel opleveren!
Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte in uw mailbox, geheel gratis.