Prijsindicatie

Anouschka Laheij dagvoorzitters tarief

Op aanvraag

Anouschka Laheij is in te huren als

  • Dagvoorzitter
  • Presentator
  • Gespreksleider
Informatie aanvragen

Klik op bovenstaande button om het tarief en beschikbaarheid van Anouschka Laheij voor uw evenement op te vragen.

Anouschka Laheij inhuren als dagvoorzitter

Anouschka Laheij, met een achtergrond in Politicologie en Psychologie, heeft haar expertise en ervaring gevormd door jaren van loondienst en het oprichten van haar eigen bedrijf in 2007. Momenteel woont ze met haar gezin in het politieke hart van Nederland, waar ze naast haar rol als gespreksleider ook een eigen psychologenpraktijk heeft opgezet. Haar betrokkenheid bij diverse bestuurlijke en maatschappelijke activiteiten, waaronder onderzoek naar burgerschapsontwikkeling in Zuid-Afrikaanse townships en het verzorgen van gastlessen voor organisaties als Amnesty International en het Instituut voor Publiek en Politiek, getuigt van haar brede inzetbaarheid en passie voor maatschappelijke kwesties.

Als gespreksleider weet Anouschka snel de essentie te vinden en de juiste vragen te stellen, terwijl ze inspeelt op actuele thema's en haar maatschappelijke betrokkenheid toont. Haar diensten strekken zich uit tot live en online bijeenkomsten, strategische boardroomsessies, participatieavonden en talkshows.

Bovendien kan Anouschka ingezet worden als dagvoorzitter voor live communicatie-evenementen. Ze weet te confronteren en te activeren, en verbindt moeiteloos inhoudelijke thema's, sprekers en het publiek. Met haar vloeiende schakelen tussen Nederlands en Engels en haar vermogen om verschillende onderwerpen en doelgroepen te bedienen, maakt ze van elk evenement een succesvolle en boeiende ervaring.

 

 

Anouschka Laheij

Informatie voor het inhuren van Anouschka Laheij


In te huren als

  • Dagvoorzitter
  • Presentator
  • Gespreksleider

Talen

  • Nederlands
  • Engels

Categorieën

Klik op bovenstaande categorieën om andere gerelateerde dagvoorzitters te bekijken.

Onderwerpen

  • Geen resulaten

Biografie

Over Anouschka Laheij


Suggesties

Deze dagvoorziters vindt u misschien ook interssant


0 results

Wilt u meer dagvoorzitters bekijken? Alle dagvoorzitters

Contact met Anouschka Laheij?

Heeft u interesse of vragen over een dagvoorzitterschap van Anouschka Laheij? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel of mail ons gerust voor meer informatie.

Tarief voor een dagvoorzitterschap?

De prijs voor een dagvoorzitterschap door Anouschka Laheij is afhankelijk van de gelegenheid, aantal aanwezigen, tijdsduur en specifieke wensen. Vraag meer informatie aan.

Vrijblijvende offerte

Een vrijblijvende offerte aanvragen van Anouschka Laheij bij Het Sprekersbureau kost niks, maar kan u veel opleveren!
Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte in uw mailbox, geheel gratis.