Prijsindicatie

Anita Witzier dagvoorzitters tarief

Op aanvraag

Anita Witzier is in te huren als

  • Dagvoorzitter
  • Talkshow-host
  • Presentator
Informatie aanvragen

Klik op bovenstaande button om het tarief en beschikbaarheid van Anita Witzier voor uw evenement op te vragen.

Anita Witzier inhuren als dagvoorzitter

Anita Witzier staat bekend als een veelzijdige presentatrice met een indrukwekkend portfolio van televisieprogramma's. Ze heeft haar talenten ingezet voor KRO-NCRV, waar ze programma's zoals "Anita Wordt Opgenomen," "De Reünie," "Nieuwe Boeren," en "Voor wie steek jij een kaarsje op?" heeft gepresenteerd. Bovendien vervulde ze dit jaar de rol van verslaggever voor het jaarlijks terugkerende programma "The Passion." Eerder was ze te zien als presentatrice voor onder andere "Memories," "Dokters vs Internet," "Mag Dat?!", "Blootgewoon," "Hier slapen jullie," en "De Leukste Jaren."

In 1988 begon Anita haar carrière als omroepster bij Veronica, waarna ze de presentatie op zich nam van verschillende tv-programma's zoals "Take 5," "Summertime," "Veronica reisgids," "De 100.000 Guldenshow," "Oh wat ben je mooi," en "de Nationale Teleloterij."

 

In 1996 maakte Anita de overstap naar de KRO, waar ze aanvankelijk begon als presentatrice van de ASO-Show. Het jaar daarop werd ze het gezicht van het succesvolle programma "Memories," waarin oude liefdes worden herenigd. Ze heeft ook andere programma's gepresenteerd, waaronder "Hints," "Tien voor Taal," "Het Huwelijk," "Recht uit het Hart," en "Liefde voor Later." Haar uitstekende prestaties leverden haar in 2007 de Zilveren Televizier-ster op.

 

Naast haar televisiewerk schrijft Anita regelmatig columns voor het weekblad Margriet en zet ze zich in als ambassadeur voor het Nationaal Reuma Fonds en Stichting Hulphond Nederland. Haar toewijding aan het Reuma Fonds leidde tot haar benoeming tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau in 2011. In 2019 was ze ook ambassadeur voor de Nationale Vereniging de Zonnebloem tijdens hun jubileumjaar.

Anita Witzier

Informatie voor het inhuren van Anita Witzier


In te huren als

  • Dagvoorzitter
  • Talkshow-host
  • Presentator

Talen

  • Nederlands
  • Engels

Categorieën

Klik op bovenstaande categorieën om andere gerelateerde dagvoorzitters te bekijken.

Onderwerpen

  • Geen resulaten

Biografie

Over Anita Witzier


Suggesties

Deze dagvoorziters vindt u misschien ook interssant


0 results

Wilt u meer dagvoorzitters bekijken? Alle dagvoorzitters

Contact met Anita Witzier?

Heeft u interesse of vragen over een dagvoorzitterschap van Anita Witzier? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Bel of mail ons gerust voor meer informatie.

Tarief voor een dagvoorzitterschap?

De prijs voor een dagvoorzitterschap door Anita Witzier is afhankelijk van de gelegenheid, aantal aanwezigen, tijdsduur en specifieke wensen. Vraag meer informatie aan.

Vrijblijvende offerte

Een vrijblijvende offerte aanvragen van Anita Witzier bij Het Sprekersbureau kost niks, maar kan u veel opleveren!
Binnen 24 uur een vrijblijvende offerte in uw mailbox, geheel gratis.