Tim Coronel

Hij geeft als coureur en ondernemer een bevlogen lezing over ondernemerschap, innovatie en motivatie.

Tim (Alfa) Coronel, geboren op 5 april 1972 te Naarden, is topsporter, ondernemer en coureur. Tim Coronel is één van Nederlands beste autocoureurs en deelnemer aan de Dakar Rally, maar vooral ook succesvol ondernemer.

Tim Coronel is een autocoureur, avonturier en positivo in hart en nieren. Tim is opgegroeid met alles wat met snelheid en vier wielen te maken heeft. Al van jongs af zat hij het liefst in een auto en scheurde hij over verschillende circuits. In 2007 heeft hij zijn eerste Dakar Rally gereden. Voorlopig is hij nog niet van plan om afscheid te nemen van het zand en stof in Zuid-Amerika en zijn kindje, zoals hij zijn extreme buggy noemt.

Naast enthousiast spreker is Tim in het dagelijkse leven te vinden bij Coronel Entertainment waar hij samen met twee broers een kartbaan, een klimbaan en een lasergame arena runt. Levensmotto: Eat my dust! Never give up!

Lezingen

Tim geeft op een enthousiaste en bevlogen wijze lezingen over ondernemerschap, innovatie en motivatie. Hij maakt een interessante link tussen de topsport en het bedrijfsleven.

Onderwerpen van Tim Coronel kunnen zijn:

  • Hoe gaat u in uw bedrijf om met continu veranderende omstandigheden?
  • Welke mindset heeft u nodig?
  • Hoe maakt u beslissingen?
  • Hoe brengt u uw ondernemerschap op een hoger niveau?

 

 

 

Tim Coronel boeken als spreker?

Heeft u interesse om Tim Coronel te boeken als spreker voor een lezing of presentatie? Neem vrijblijvend contact op met Het Sprekersbureau. Om direct een offerte aan te vragen .

Neem contact op met Tim Coronel

Hoe wilt u dat wij contact met u opnemen? bij voorkeur per

Profiel Tim Coronel

Categorieën

Innovatie / Ondernemerschap / Teambuilding / Samenwerking / Sport / Teamsport /

Talen

Nederlands / Engels /

Tarief

Op aanvraag

Bijzonderheden Tim Coronel

Gerelateerde sprekers

Wellicht dat een van deze sprekers ook interessant voor u kunnen zijn.