Stefaan Vandist

Stefaan Vandist praat over transitie en duurzaamheid vanuit ondernemerschap, innovatieperspectief en vooruitgangsoptimisme.

Stefaan Vandist, geboren in 1977 te Antwerpen, verdiende zijn eerste sporen als merkstrateeg bij het gerenommeerde reclamebureau Duval Guillaume. In 2010 was hij ervan overtuigd dat de toekomst een optimistisch en creatief bureau nodig heeft, en hij richtte samen met Tom Duhoux en Bart Jansen Studio Spark op. Studio Spark begeleidt innovatieprocessen bij diverse organisaties die voorsprong willen realiseren dankzij duurzame innovatie.

Bij zijn klanten horen ondermeer grote spelers in de retail sector, vastgoed, fmcg, mode, NGO's en overheidsorganisaties.

Stefaan Vandist start zijn lezingen met de centrale vraag "How to thrive in 2025?", wat je best kan vertalen als "Hoe gaan wij als organisatie voorsprong realiseren en het beste van onszelf geven in de nabije toekomst"? Nadat hij de vinger legt op enkele ontwrichtende kantelbewegingen in de industrie en de samenleving, ontvouwt hij een set  beloftevolle innovatiepaden. Het mooie is dat ze een brede horizon aan kansen bieden voor ondernemers en nieuwkomers die met met frisse en duurzame business modellen de gevestigde orde uitdagen. Hij weet telkens opnieuw deze innovatiepaden concreet te maken met inspirerende voorbeelden van de absolute koplopers in binnen- en buitenland.

Zijn presentaties zijn onderzoekend, bevlogen, optimistisch en rijk aan ironie en inspiratie. Hij eindigt iedere presentatie steeds met een antwoord op de vraag "And what will we do next Monday?"

Stefaan Vandist boeken als spreker?

Heeft u interesse om Stefaan Vandist te boeken als spreker voor een lezing of presentatie? Neem vrijblijvend contact op met Het Sprekersbureau. Om direct een offerte aan te vragen .

Neem contact op met Stefaan Vandist

Hoe wilt u dat wij contact met u opnemen? bij voorkeur per

Profiel Stefaan Vandist

Categorieën

MVO / Duurzaamheid / Energie / Gezondheidzorg / Retail en detailhandel / Voedsel / Mobiliteit / Toerisme /

Talen

Nederlands /

Tarief

Op aanvraag

Bijzonderheden Stefaan Vandist

Gerelateerde sprekers

Wellicht dat een van deze sprekers ook interessant voor u kunnen zijn.