Paul Haarhuis

De overeenkomsten tussen sport en het bedrijfsleven komen aan bod

Paul Haarhuis heeft lange tijd op het hoogste niveau getennist. Toen hij echter te maken kreeg met diverse blessures besloot hij te stoppen met professioneel tennis. Van enige rust is echter nog geen sprake. Nog altijd maakt Paul Haarhuis de tennisbaan onveilig. Enerzijds door het organiseren van een tennistoernooi, anderzijds door zijn deelname in het seniorencircuit.

Paul Haarhuis is vooral bekend vanwege zijn uitstekende dubbelspel. Hij speelde jarenlang samen met Jacco Eltingh, met wie hij grote successen heeft behaald. Paul en Jacco zijn samen met de Woodies (Mark Woodford en Todd Woodbridge) de enige dubbelspelspelers die alle vier de Grand Slams een keer hebben gewonnen. In het dubbelspel won Haarhuis 54 toernooien, waarvan de meeste met Jacco Eltingh. Samen met Jacco werd hij wereldkampioen in 1993 en 1998. Naast Jacco Eltingh heeft Paul Haarhuis ook nog gedubbeld met Sjeng Schalken, Tjerk Bogstra en Jevgeni Kafelnikov.

Tegenwoordig is Paul Haarhuis weer samen met Jacco Eltingh actief; samen hebben ze een bedrijf: Eltingh Haarhuis Tennis & Events. Ook hun oude coach Alex Reijnders heeft hierin een aandeel. De drie-eenheid organiseert het jaarlijks terugkerende evenement, de AFAS Tennis Classics waarin oud-spelers, zoals McEnroe, Krajicek, Ivanisevic en Courier het tegen elkaar opnemen.

De overeenkomsten tussen sport en het bedrijfsleven komen aan bod. Met veel enthousiasme en pakkende anekdotes uit de topsport kunnen verschillende onderwerpen aan bod komen. Voorbeelden zijn communicatie, motivatie, in vorm zijn, 1 + 1 = 3, omgaan met stress en genieten van successen. 

Onderwerpen van Paul Haarhuis kunnen zijn:

  • overeenkomsten tussen sport en bedrijfsleven
  • communicatie
  • motivatie
  • in vorm zijn
  • omgaan met stress en genieten van successen

Paul Haarhuis boeken als spreker?

Heeft u interesse om Paul Haarhuis te boeken als spreker voor een lezing of presentatie? Neem vrijblijvend contact op met Het Sprekersbureau. Om direct een offerte aan te vragen .

Neem contact op met Paul Haarhuis

Hoe wilt u dat wij contact met u opnemen? bij voorkeur per

Profiel Paul Haarhuis

Categorieën

Talen

Tarief

Op aanvraag

Bijzonderheden Paul Haarhuis

Gerelateerde sprekers

Wellicht dat een van deze sprekers ook interessant voor u kunnen zijn.