Patrick van der Pijl

Patrick inspireert mensen en organisaties met zijn nieuwe visie op strategie en innovatie en laat hen op een compleet andere manier naar hun business (model) kijken.

Patrick van der Pijl is CEO & Strategy Designer bij Business Models Inc. en producer van de wereldwijde bestseller Business Model Generation (1 miljoen exemplaren wereldwijd verkocht sinds 2009). Patrick heeft Raden van Bestuur, Top Leaders en Innovatie Teams van meer dan 300 (internationale) organisaties, zoals Toyota, Fujitsu, ING Bank, Microsoft en 3M, geholpen met het innoveren van hun business model en het ontwerpen van een strategie voor de toekomst. Ook is hij gespecialiseerd in grootschalige strategie projecten.

Patrick inspireert mensen en organisaties met zijn nieuwe visie op strategie en innovatie en laat hen op een compleet andere manier naar hun business (model) kijken. In zijn projecten maakt hij gebruik van co-creatie technieken en nieuwe en visuele tools voor strategie en innovatie, zoals het Business Model Canvas, Vision Canvas, Context Canvas en Value Proposition Designer. Zijn sessies zijn energiek, inspirerend en visueel.

Patrick is een international keynote spreker en spreekt regelmatig op innovatie events wereldwijd over Business Model Innovatie, Business Modellen van de Toekomst en Nieuwe Tools voor Strategie & Innovatie. Bekijk hier enkele van Patrick’s presentaties op Slideshare of video’s van keynote speeches, workshops en interviews.

 

Patrick van der Pijl boeken als spreker?

Heeft u interesse om Patrick van der Pijl te boeken als spreker voor een lezing of presentatie? Neem vrijblijvend contact op met Het Sprekersbureau. Om direct een offerte aan te vragen .

Neem contact op met Patrick van der Pijl

Hoe wilt u dat wij contact met u opnemen? bij voorkeur per

Profiel Patrick van der Pijl

Categorieën

Leiderschap & Strategie / Innovatie / Inspirator / Creatief / Nieuwe business modellen /

Talen

Nederlands / Engels /

Tarief

Op aanvraag

Bijzonderheden Patrick van der Pijl

Gerelateerde sprekers

Wellicht dat een van deze sprekers ook interessant voor u kunnen zijn.