Nynke Kuipers

Nynke Kuipers specialiseerde zich in Personal Branding en helpt nu carrièremakers en personal brands op de weg naar succes.

Nynke Kuipers(1981) heeft een bijzondere ”afwijking”: ze ziet mensen als merken. De ”brandaholic” specialiseerde zich in personal branding en inspireert carrièremakers en ondernemers op de weg naar succes door middel van haar blogs op Branding Studio, lezingen en e-coaching.

Ze is auteur van het werkboek ”Become your own brand”. Nynke geeft lezingen en presentaties over personal branding. Aan de hand van praktijkvoorbeelden geeft zij handvatten om je personal brand te benoemen en deze vervolgens commercieel te vertalen in een uniek en aantrekkelijk merk. Door haar ”afwijking” en ruim 15 jaar ervaring in de werving en selectie én sales is zij in staat mensen te helpen om zich als merk te profileren.

Hierdoor vergroten carrière en business kansen en worden doelen sneller behaald, zoals een succesvol blog, bedrijf of droombaan!

 

Nynke Kuipers boeken als spreker?

Heeft u interesse om Nynke Kuipers te boeken als spreker voor een lezing of presentatie? Neem vrijblijvend contact op met Het Sprekersbureau. Om direct een offerte aan te vragen .

Neem contact op met Nynke Kuipers

Hoe wilt u dat wij contact met u opnemen? bij voorkeur per

Profiel Nynke Kuipers

Categorieën

Ondernemerschap / Media & Journalistiek / Schrijver / Social media / Creatief / Marketing / Jongeren / Succesvolle ondernemers /

Talen

Nederlands /

Tarief

Op aanvraag

Bijzonderheden Nynke Kuipers

Gerelateerde sprekers

Wellicht dat een van deze sprekers ook interessant voor u kunnen zijn.