Marco Verhoef

Meteoroloog en presentator bij de NOS

Mijn passie voor het weer is in de loop der jaren steeds groter geworden. Op de middelbare school was het weer best leuk, maar zeker geen dagelijks onderwerp. Geleidelijk werd de interesse wel groter, wat uiteindelijk leidde in een studie natuurkunde en meteorologie aan de universiteit van Utrecht.

Mijn eerste stappen in de arbeidsmarkt heb ik gezet bij het KNMI in 1995. In de periode die volgde besloot de overheid dat het KNMI geen commerciële taken meer mocht verrichten. De taken die zij deden werden ondergebracht in een nieuw bedrijf, waarvan de aandelen uiteindelijk in handen kwamen van Weathernews. Ik heb dit hele traject meegemaakt en tot mei 2009 voor Weathernews gewerkt. Naast mijn werk als meteoroloog, ben ik sinds 2004 ook presentator van het weer bij het NOS Journaal. Doordat mijn takenpakket hiermee is uitgebreid, is mijn werk er nog veelzijdiger op geworden.

Sinds de start van Infoplaza, met onder andere Weerplaza als website, ben ik hier als redactielid bij betrokken. Ik ervaar het als heel prettig om met een kleine groep enthousiaste mensen een gedegen dienstverlening op te bouwen. We kunnen heel snel schakelen, wat enorm veel uitdagingen en mogelijkheden biedt.

Marco Verhoef boeken als spreker?

Heeft u interesse om Marco Verhoef te boeken als spreker voor een lezing of presentatie? Neem vrijblijvend contact op met Het Sprekersbureau. Om direct een offerte aan te vragen .

Neem contact op met Marco Verhoef

Hoe wilt u dat wij contact met u opnemen? bij voorkeur per

Profiel Marco Verhoef

Categorieën

Talen

Tarief

Op aanvraag

Bijzonderheden Marco Verhoef

Gerelateerde sprekers

Wellicht dat een van deze sprekers ook interessant voor u kunnen zijn.