Joseph Oubelkas

Gezondheid, Liefde, Vrijheid! Na zijn verblijf in de gevangenis besloot Joseph Oubelkas zijn ervaringen te delen.

Joseph Oubelkas is geboren op 10 september 1980 in het plaatsje Raamsdonksveer, een bedrijvig dorp in Brabant een aantal kilometer boven Breda. In het dorp kent Joseph een heerlijke jeugd. Hij heeft een geweldige moeder, een zorgzame vader en fijne vrienden.

Joseph gaat na de basisschool naar de HAVO en vervolgens op zestienjarige leeftijd naar het HBO in Breda. Daar studeert hij Hogere Informatica en vier jaar later is hij één van de jongste IT-ingenieurs van Nederland.

Hij wil verder studeren (Universiteit), maar het bedrijfsleven in 2000/2001 – toen IT ‘booming’ was – biedt hem goede kansen. Een paar jaar later start hij succesvol een eigen IT-bedrijf. Studeren, werken, liefde, alles gaat Joseph voor de wind, maar dan gaat het mis.

In december 2004 gebeurt er iets wat zijn comfortabele leven totaal op zijn kop zet. Iets wat blijkbaar iedereen zomaar kan overkomen. Een zakenreis naar Marokko loopt uit op een catastrofe met ongekende gevolgen... Hier zijn de boeken ‘400 brieven van mijn moeder’ en ‘Gezondheid, Liefde, Vrijheid’ uit ontstaan.

“Een absolute pageturner is het. Een indrukwekkend, mooi, heftig en moedig verhaal. Joseph Oubelkas is een vrijheidsstrijder for life!”

Spreker

Joseph Oubelkas is een veelgevraagde spreker. Hij spreekt voor o.a. ondernemers, bedrijven, overheid, topsporters, scholen en instellingen. 

 

Joseph Oubelkas boeken als spreker?

Heeft u interesse om Joseph Oubelkas te boeken als spreker voor een lezing of presentatie? Neem vrijblijvend contact op met Het Sprekersbureau. Om direct een offerte aan te vragen .

Neem contact op met Joseph Oubelkas

Hoe wilt u dat wij contact met u opnemen? bij voorkeur per

Profiel Joseph Oubelkas

Categorieën

ICT en Nieuwe Media / Gezondheid /

Talen

Nederlands / Engels /

Tarief

Op aanvraag

Bijzonderheden Joseph Oubelkas

Gerelateerde sprekers

Wellicht dat een van deze sprekers ook interessant voor u kunnen zijn.