Tom Jessen

Tom Jessen is een uniek, verbaal talent.

Tom Jessen is een uniek, verbaal talent. Hij heeft gewerkt voor Veronica en is nu de stem en het gezicht van het dagelijkse ochtendprogramma op L1.

Hij weet het publiek voor zich te winnen met zijn charme en grote kennis van zaken. Tom is goed geïnformeerd op het gebied van media, wetenschap, economie, cultuur en sport. Hij is jong, scherp, energiek en journalistiek onderlegd.

Als gastheer heeft hij een feilloos gevoel voor wat er leeft onder publiek en gasten. 

Spreker, dagvoorzitter en presentator

Tom Jessen is te boeken als dagvoorzitter, presentator, discussieleider of als gastspreker. Maar ook een presentatie op maat behoort tot de mogelijkheden.

Onderwerpen van Tom Jessen kunnen zijn:

- Mediacommunicatie
Thema: pers, communicatie, media, aandacht, social media
Op razendsnelle wijze zet Tom de effectieve tips en trics op een rij om als bedrijf of organisatie een boodschap via de media te communiceren. Dagelijks komen er honderden, zo niet duizenden, persberichten binnen op een redactie.
Hoe val je op?
Wat moet je vooral wel doen?
En wat juist niet?
Een absolute must voor de communicatieprof.

- Ondernemerschap
Thema: innovatie, ondernemen, het nieuwe werken. Hoe positioneer je jezelf als jonge, startende ondernemer in een turbulente markt? Welke kansen liggen er en wat zijn de valkuilen? Met eigen voorbeelden en confronterende praktijkvoorbeelden helpt Tom jonge starters op weg.

Tom Jessen boeken als dagvoorzitter?

Heeft u interesse om Tom Jessen te boeken als dagvoorzitter of gespreksleider? Neem vrijblijvend contact op met Het Sprekersbureau. Om direct een offerte aan te vragen klik hier.

Neem contact op met Tom Jessen

Hoe wilt u dat wij contact met u opnemen? bij voorkeur per

Video Tom Jessen